SV | EN
Svenska SpelSvenska Spel

Spel ska vara till glädje för alla

SVENSKA SPELS UPPDRAG

Svenska Spels uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Uppdraget är att leverera attraktiva spel på ett ansvarsfullt sätt. Hos Svenska Spel hittar du välkända varumärken som Lotto, Triss, Stryktipset, Oddset och Casino Cosmopol.

Svenska Spels vision är att spel ska vara till glädje för alla. Företaget arbetar aktivt för att motverka spelproblem, bland annat genom kunskap och konkreta verktyg till kunderna för att de ska kunna ha koll på sitt spelande.

Överskottet från företagets verksamhet går direkt till statskassan.

Spel ska vara till glädje för alla

Svenska Spel utgår från det uppdrag bolaget har fått från ägaren. Uppdraget handlar om att värna folkhälsan samtidigt som bolaget ska tillgodose efter­frågan på spel i ­kontrollerade former. Läs mer här.


Vision

Svenska Spels vision är att spel ska vara till glädje för alla. Bolaget vill fortsätta att sätta guldkant på människors vardag genom en kontinuerlig utveckling av nya spännande upplevelser kombinerat med ännu bättre spelansvar och ännu bättre service.


Affärsidé

Svenska Spel ska erbjuda ett konkurrenskraftigt utbud av spännande och underhållande spel på ett ansvarsfullt och säkert sätt.

Värdegrund

Värdegrunden är den interna vägvisaren som sätter kunden i fokus. Kunderna ska uppleva bolaget som tillgängligt, omtänksamt och engagerat. Läs mer här.


Hållbart företagande

Svenska Spel har höjt ambitionsnivån på hållbarhetsområdet och har fastställt nya hållbarhetsmål för verksamheten. Läs mer här.


Strategiska målområden

Uppdraget konkretiseras genom verksamhetsmål inom fyra strategiska områden: kund, ansvar, medarbetare och affärsmässighet. Läs mer här.

Dela denna sida: