• SVENSKA SPELARE

    Lär känna några av oss som jobbar på Svenska Spel

Svenska Spel-koncernen är en stor arbetsgivare med omkring 2 100 medarbetare fördelade på sex orter: Visby, Solna, Stockholm, Göteborg, Malmö. Men hur är det egentligen att arbeta på Svenska Spel och vad är det för människor som jobbar hos oss? I de här intervjuerna kan du lära känna några av oss Svenska Spelare lite närmare. Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till oss på antingen LinkedIn eller Instagram så hjälper vi dig.

Sofie Finnsson

Sofie Finnsson är BI-utvecklare på Svenska Spel. I intervjun berättar hon om hur hon av en slump sökte en utbildning som hon sedan älskade från första sekund, hur jobbet på Svenska Spel fick henne att vilja bo på Gotland och så ger hon tips till den som är intresserad av en karriär inom Business intelligence.

Eva Didriksson

Eva Didriksson är den före detta elitidrottaren som kom till Gotland för att satsa på sin idrott i några år. Nu 15 år senare är hon kvar och har något av ett drömjobb på Svenska Spel, en arbetsgivare hon redan innan hon började studera hade siktet inställt mot. I intervjun berättar hon mer om sitt jobb som Digital mediaspecialist, hyllar sina kollegor och avslöjar vad hon skulle göra med 100 miljoner kronor på kontot.

Pernilla Tunekvist

Pernilla Tunekvist jobbar som testare på Svenska Spel Tur vilket innebär att hon har drömjobbet att testa alla olika spel dagarna i ända. Dock grämer hon sig över att hon bara vinner låtsaspengar. I intervjun berättar Pernilla, som firar 20 år på Svenska Spel, om jobbet som testare och vad hon uppskattar mest med att arbeta på Svenska Spel. Dessutom avslöjar hon vilken annan avdelning hon helst skulle vilja praktisera hos.

Sara Wistrand

Sara Wistrand är gotlänningen som efter att på 90-talet ha förstått att man enkelt kunde skapa egna hemsidor fastnade för programmeringsyrket. I dag är hon Teamcoach på Svenska Spel Sport & Casino. I intervjun berättar hon om det dagliga arbetet på hennes avdelning, vad det bästa mer hennes jobb är och vilka tips hon vill ge till den som vill jobba med programmering.

Åsa Arvidsson

Åsa Arvidsson är tonårsmamman som vid sidan av fritidsintressena löpning och dans jobbar som chef för TX-podden på Svenska Spel. Här berättar Åsa mer om hur en dag på jobbet ser ut, vilka möjligheter det finns att arbeta med utveckling och programmering på Svenska Spel och ger sina bästa tips till den som är intresserad av en karriär inom tech.