Grimsås IF hyllar sina föreningshjältar inför derbyt mot Limmared

I vårens Tips-SM var det Grimme IF från Grimsås som vann lagtävlingen, prispengarna på 125 000 kronor valde man att skänka till Grimsås IF där också fyra av lagdeltagarna är aktiva. På måndagen inför hemmaderbyt mot lokalkonkurrenten Limmareds IF passade Grimsås IF och Stryktipset på att hylla föreningshjältarna.

Laget består av Gabriel Snäll, Casper Björk, Sebastian Folke, Victor Johansson och Kevin Lid.  

– Det känns fantastiskt, det var lite överväldigande med all uppmärksamhet i samband med vinsten och nu när det precis har lagt sig blossar det upp igen, inför derby och allt, säger lagledaren Gabriel Snäll.

Samtliga lagmedlemmar är alla uppväxta i Grimsås och i matchen mot Limmared var fyra av dem inblandade på ett eller annat sätt. De har fotbollen gemensamt och framförallt är det engelsk fotboll som fört dem samman, förutom engagemanget i Grimsås IF.

Inför avspark uppmärksammades och hyllades laget inför storpublik, pokaler och diplom delades ut och samtidigt fick laget tillfälle att dela ut vinstchecken till Grimsås IFs ordförande Andreas Björk.

– Ska man summera dagen så är det suveränt alltihopa. Att sen grabbarna har ett sånt fotbollsintresse, det är en gudagåva. Jag har själv tränat grabbarna och är så klart stolt över grabbens 13 rätt och att deras vinst i Tips-SM kunde generera de här vinstpengarna. Att de skänker pengarna till oss är helt underbart, säger Andreas Björk.

Hur det gick i matchen? Den slutade 2-2 efter att Grimsås vänt underläge till 2-1 men där gästande Limmared till slut kunde kvittera i andra halvlek.

– Ja det resultatet får vi nästan vara nöjda med, det var hård press från motståndarna mot slutet. Även om vi också hade tre ribbträffar på slutet där. Det är ändå derby, summerar Andreas Björk matchen.

För mer information kontakta:

Jonas Nilsson, PR-ansvarig, Svenska Spel Sport & Casino AB, telefon 072-239 18 39