Vår spelplan

Ny upplaga av Vår spelplan är här

Idag publicerar vi Vår spelplan (andra upplagan), där vi tittar tillbaka på året som gått och presenterar ett axplock av allt Svenska Spel gör inom hållbarhetsområdet. För det händer mycket hos oss och det vill vi gärna dela med oss av.

För ett år sedan tog vi fram Vår spelplan för första gången. Målet var att öka kännedomen om vårt hållbarhetsarbete främst internt men även till vissa intressentgrupper. Något överraskande väckte Vår spelplan större uppmärksamhet än vi hade räknat med och vi har under året kunnat sprida den till en mängd olika intressenter för information, inspiration och utbildning.

Bland annat kan du läsa om vårt bidrag till samhället tillsammans med idrotten och vår stora satsning på Idrott för alla. Vi berättar om hur vi har utvecklat vår Spelkoll under året, hur vi arbetar med hållbara inköp, vårt ställningstagande som huvudsponsor inför VM i Qatar och hur Svenska Spels medarbetare ska arbeta framöver nu när samhället öppnats upp. Du får också veta om vi klarade vår tuffa målsättning inom miljö och klimat.

Allt hittar du i Vår Spelplan 2021.

Trevlig läsning! Nästa vecka publicerar vi även en webbversion av Vår spelplan.

KARIN GRANATH
Hållbarhetsspecialist