Svenska Spels utbildningsprogram för Spelombud, Lottombud och Vegaspartners

Med god produktkunskap och ett trevligt serviceinriktat bemötande bidrar du till dina kunders spelupplevelse. När du som arbetar med spel kan produkter och försäljningsrutiner och känner dig trygg i din yrkesroll får du även goda förutsättningar att känna engagemang och glädje på jobbet.

För Spelombud erbjuder Svenska Spel både lärarledda kurser på lokal eller i butik över hela landet, du hittar alla kurser under fliken ”Kurstillfällen”. För Spelombud erbjuder vi även e-learning.

För Lottombud erbjuder Svenska Spel e-learning. Certifiering Lottombud är obligatorisk för en person per lottombud men vi rekommenderar att alla som hanterar lotter i butiken genomför den.

För Vegaspartners erbjuder Svenska Spel e-learning. Certifiering Vegaspartner är obligatorisk för minst en person på spelplatsen under spelets öppettider men vi rekommenderar att alla som arbetar med spel på restaurangen genomför den.

Spel- och Lottombud är välkomna att höra av sig till Ombudssupport vid frågor om utbildning, telefon 020-78 83 55 eller ombudssupport@svenskaspel.se.

Vegaspartners är välkomna att höra av sig till Vegassupport vid frågor om utbildning, telefon 020-44 88 22 eller vegassupport@svenskaspel.se.

All e-learning hittar du här;

Gå till webbutbildningarna

[svs_course_list web-image=”https://om.svenskaspel.se/wp-content/uploads/2018/10/screen_webbutbildningar.jpg”]