Ett nöje som inte står på menyn!

Vegas är en värdeautomat från Svenska Spel – och den enda lagliga spelautomaten som får finnas i Sverige. Vegas fungerar som ett komplement till den övriga verksamheten och ökar dessutom er lönsamhet. Många av våra partners kommer upp i en nettovinst på över 140 000 kr per år. Ett par automater kräver inte mer plats än ett restaurangbord för två och är mycket enkla att sköta.

Vegas finns på cirka 1400 restauranger, pizzerior, bingohallar, kvarterskrogar, pubar, bowlinghallar, biljardhallar samt trafikplatser runtom i Sverige. Som affärspartner till Vegas får du chansen att delta i tävlingar, på nätverksträffar samt andra events och mässor.

Innan man kan bli affärspartner till Svenska Spel kontrolleras affärspartners lämplighet, det vill säga allmänna laglydnad, ekonomisk skötsamhet, lokalens lämplighet, läge och placering av automaterna etc. En förutsättning är att man som restaurang måste ha ett gällande serveringstillstånd. För bingohallar gäller gällande bingotillstånd. Automaterna ska placeras så att personalen har god uppsikt över dem och de som spelar.

Kravet för att få ha en Vegasautomat är att restaurangen måste ha en omsättning på minst en miljon kr. En omsättning på över två miljoner innebär att man får ha fem automater, vilket är max. Intäkterna från Vegas får inte överstiga restaurangens övriga omsättning så varje vecka kontrolleras därför balansen mellan spel och försäljning. Allt detta ligger till grund för speltillståndet som Svenska Spel söker hos Spelinspektionen.

I länkarna till höger kan du läsa mer om vilka villkor och regler som gäller.

Läs mer om Vegas på www.vegas.se

Hur är det att vara Partner?

Titta på intervjun med Kelvin Andersson, krögare på Pitchers i Eskilstuna, om hans syn på samarbetet med Vegas.

Registrering av Svenska Spels partners

Sedan augusti 2017 omfattas Svenska Spel och andra spelbolag av lagstiftning mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Av lagen framgår bland annat att du som partner till Svenska Spel ska registreras hos Spelinspektionen (Si) – samt att personer som har ledande befattning i bolaget ska vara ”lämpade” att sälja spel.
Läs mer här ›