Spelombud

Som spelombud för Svenska Spel Tur och Svenska Spel Sport & Casino erbjuder du dina kunder alla spel och lotter från Svenska Spel. Det innefattar allt ifrån klassikerna som exempelvis Lotto, Eurojackpot, Keno, Triss och Skrapspel till de väletablerade produkterna inom poolspel som till exempel Stryktipset, Europatipset samt populära spel på fasta odds i form av Oddset. Utöver det erbjuder du som Spelombud även spelsegmentet Trav & Galopp med dagliga spel.

Vi får dagligen in ansökningar om spelombudskap och vi bedömer och beslutar om vilka som skall sälja våra produkter på objektiva och icke-diskriminerande grunder. När ansökan utvärderas läggs extra vikt på butikens årsomsättning, på varuförsäljning, kundfrekvens och butikens profil. Butikens möjlighet att exponera våra produkter, dess geografiska läge, butiksyta och öppettider är också en del i utvärderingen.

Nedan kan du läsa mer om vilka krav som gäller för att bli ett spelombud när det gäller ekonomi, kostnader, utbildning och om Svenska Spel butikskoncept. Där hittar du även ansökan.

Ansökan om spelombudskap

När du läst igenom villkoren och känner att du uppfyller våra villkor går du vidare här för att bli Spelombud.