Europatipset

Miljonvinster på Europatipset till Bollnäs och Stockholm

Söndagens omgång på Europatipset gav två nya miljonvinster. Miljonvinsterna gick till en person i Bollnäs och till ett Spela tillsammans-spel från Stockholm. Miljonvinsten till Bollnäs är Hälsinglands första för året. Miljonvinnaren i Bollnäs berättar om en ovanlig söndag.

Mannen som är i 30-årsåldern chattade som vanligt på söndagsförmiddagen med sina vänner om dagens Europatips. Han fick en bra känsla kring sitt förslag på rad men blev nedröstad av vännerna. Det hela slutade med att vännerna lämnade in en kupong och mannen stod kvar med sitt system på 1 152 rader.

– Jag hade en så bra känsla kring mitt system så jag ville verkligen spela det. Men det var lite dyrt så jag fick med en annan kompis, berättar miljonvinnaren.

Bollnäsbon tittar inte så mycket på fotboll och använder sig av ett par enkla knep när han tippar.

– Känsla och inbördes möten mellan lagen använder jag. På den här kupongen ville jag få med Kalmar FF då Kalmar HC skrällt mot SSK i hockeyn i fredags. Sen spikade jag Lazio för det är den enda klubben jag ägt en tröja från, Svennis lag gillade jag när jag var liten.

Kalmar FF stod för en av omgångens största skrällar, streckade till 13 procent slog de Malmö FF och Lazio som börjat säsongen dåligt vann över Atalanta. När endast två matcher återstod på kupongen hade mannen haft alla rätt. Förutsättningarna inför de två sista matcherna var att Napoli mot Fiorentina inte fick sluta oavgjort och PSG var tvungna att vinna.

– Jag var så nervös. Jag spelade dator för att distrahera mig själv. Mina vänner som jag spelade dator med uppdaterade mig hela tiden om resultatet i matcherna. PSG kändes rätt lugn. Men Napoli mot Fiorentina var oavgjord länge.

Men Fiorentina stod för omgångens skräll och slog Napoli och därmed gick 2 718 811 kronor med undervinster till Bollnäs.

– Det var sån anspänning sista timmarna så jag började må dåligt när det var slut och blev jättetrött. Det var först dagen efter som jag förstod vad som hänt. Min kompis var väldigt glad att jag bjöd med honom på spelet.

Vad pengarna ska gå till har han inte riktigt bestämt.

– Investera för framtiden är tanken, men måste få landa lite, avslutar miljonvinnaren från Bollnäs.

Bollnäsbon lämnade in sitt spel på Willys i Bollnäs. Den andra miljonvinsten gick till ett Spela tillsammans-spel signerat Bengt Sonnert. Europatipset har i år levererat 29 miljonvinster, förra året föll 25 miljonvinster ut.

Matcher Resultat Matchresultat
1 Arsenal – Manchester City 1 1 – 0
2 Brighton – Liverpool X 2 – 2
3 West Ham – Newcastle X 2 – 2
4 Wolves – Aston Villa X 1 – 1
5 Lazio – Atalanta 1 3 – 2
6 Cagliari – Roma 2 1 – 4
7 Napoli – Fiorentina 2 1 – 3
8 At Madrid – Sociedad 1 2 – 1
9 BP – Elfsborg 2 0 – 3
10 Hammarby – Häcken X 2 – 2
11 Kalmar – Malmö 1 1 – 0
12 Värnamo – IFK Norrköping 1 2 – 1
13 Rennes – PSG 2 1 – 3

 

Utdelning
13 rätt 2 st 2 430 901 kr
12 rätt 90 st 20 302 kr
11 rätt 1 309 st 761 kr
10 rätt 12 539 st 165 kr

Vid frågor, vänligen kontakta:
Victor Kalda, PR-projektledare, Svenska Spel Sport & Casino tel. 076-129 62 84