Lennart Käll: ”Tack för allt stöd – det värmer!”

Lennart distansbild

Lennart Käll, vd Svenska Spel: ”Tack för all omtanke och allt stöd!”

Som media rapporterat om råkade jag i onsdags morgon ut för ett överfall på väg till jobbet. En omskakande händelse jag inte önskar att någon människa ska behöva uppleva och som jag var helt oförberedd på. 

Trots det jag varit med om mår jag och min familj bra under omständigheterna. Jag är idag, fredag, tillbaka på jobbet bland kollegor, vilket känns skönt. Det stöd jag fått från kollegor och vänner, kontakter inom näringslivet och politiken, värmer oerhört. Både jag och min familj har verkligen känt stödet.

Som vd för Svenska Spel är jag en publik person, men jag har alltid strävat efter att leva mitt liv så normalt som möjligt. Den här händelsen har gjort mig mer medveten om att man som offentlig person befinner sig i en utsatt position. Jag kommer att behöva göra vissa förändringar, men så långt det är möjligt tänker jag försöka leva som innan. Jag blickar framåt, inte bakåt.

Jag förstår att det finns ett stort massmedialt intresse kring överfallet. Det är många journalister som vill ställa frågor om det jag varit med om, vem som kan ligga bakom överfallet och vilket motivet är. Men jag vill inte bidra till ytterligare spekulationer i media. Det pågår en polisutredning och jag är övertygad om att vi kommer att få svar på alla frågor i sinom tid. Jag väljer därför att inte kommentera händelsen annat än genom detta blogginlägg.

Igen; tack för all omtanke och allt stöd!

LENNART KÄLL
Vd Svenska Spel

3 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. Svenska spels vd:s egna ord efter överfallet » KATHING skriver:

    […] skriver vd:n själv på Svenska spels sajt om tiden efter attacken och tackar för allt stöd han […]

  2. […] skriver vd:n själv på Svenska spels sajt om tiden efter attacken och tackar för allt stöd han […]

Kommentering är stängd.