Tillsammans till OS i Tokyo

Vad krävs för att ta sig till ett olympiskt spel? Hur mycket svett, tårar och uppoffringar krävs? Svaren får du i Svenska Spels och Sveriges Olympiska Kommittés nya webbserie Tillsammans till OS i Tokyo. Där får du en unik inblick i sex olympiers väg till spelen i Tokyo, från i dag och hela vägen fram till vårens slutförberedelser. Här kan du se alla avsnitt.

Angelica Bengtsson

Angelica Bengtsson är en av Sveriges främsta friidrottare som redan som junior tog världen med storm. Hon har satt både ungdoms- och juniorvärldsrekord i stavhopp och har det svenska rekordet inomhus, 4.81.

Petter Menning

Petter Menning är en av Sveriges bästa kanotister. Redan som 12-åring började han paddla och har under karriären tagit flera mästerskapsmedaljer, bland annat VM-guld.

Anna Bernholm

Anna Bernholm är judoka och siktar nu mot sitt första OS. Sedan tidigare har hon två medaljer i Europeiska Spelen, också kallat Europa-OS.

Max Salminen

Max Salminen är en av världens bästa seglare och tog tillsammans med Fredrik Lööf OS-guld i starbåt redan 2012. Sedan några år tävlar han i den olympiska båtklassen finnjolle.

Sara Algotsson Ostholt

Sara Algotsson Ostholt är en av världens främsta ryttare  med flera internationella mästerskapsmedaljer på meritlistan, till exempel OS-silver i fälttävlan i London 2012.

Sofia Mattsson

Brottaren Sofia Mattsson är en av de främsta i världen i sin viktklass och har såväl EM- som VM- och OS-medaljer på meritlistan.