• Sporttestarna

Rubrik 1

Rubrik 2

Rubrik 3

Hur svårt är det att hoppa stavhopp?

Sporttestarna träffar Armand Duplantis

Kan världens bästa stavhoppare lära två rookies att ta sig över ribban? Vem hoppar högst? Och hur blir man bäst i världen?

Kolla in avsnittet där Mondo berättar om sin resa mot världsrekorden och läs mer om vår sponsring av Topp & Talang här!

Går det att slå landslagsstjärnan?

Sporttestarna provar på fotboll

Fotboll måste väl ändå vara den enklaste av sporter? Hur går det för Ida och Simon när de blir utmanade av landslagsstjärnan Hanna Bennison? Klarar dom att sätta en straff med förbundna ögon? Och var började egentligen Hannas fotbollskarriär?

Kolla när Hanna Bennison är tillbaka på sin idrottsplats och hör henne berätta om vad föreningslivet betytt för henne. Visste du förresten att Svenska Spel stöttar föreningars ungdomsidrott med miljontals kronor varje år? Läs mer om Gräsroten här!

Vem är snabbast på skidor?

Sporttestarna utmanas av Ebba Andersson

Hur går det när två som aldrig stått på skidor möts i en duell? Har de ens en chans mot världsmästaren Ebba Andersson om de får ett rejält försprång? Och vem fick Ebba att satsa på skidor redan som nioåring?

Se Ebba berätta om vikten av idoler och hur hon ser på att vara en själv.

Hockeyproffs på en dag?

Sporttestarna spelar hockey med Johanna Fällman

Hur klarar sig Lussetti och Ida på hal is? Kan Luleås egen guldgrävare Johanna Fällman lära dom att skjuta slagskott och göra mål på Luleås målvakt? Och hur ser det ut med jämställdheten inom hockey idag?

Hör Johanna berätta om varför det är så viktigt med lika förutsättningar och läs mer om vårt arbete för en jämlik idrott här!