Att bli partner eller
ombud för Svenska Spel

Svenska Spel har erbjudit spänning och förströelse till svenska folket sedan 30-talet, och vi har gjort det i samarbete med våra ombud och partners. Att kunna erbjuda våra populära spel är en framgångsfaktor för företagare inom servicesektorn och inom restaurangnäringen.

För en restaurang eller Bingohall kan Vegas fungera som ett bra komplement till det övriga utbudet och automaterna bidrar också till ökade intäkter. För livsmedels- och servicebutiker kan det vara en tung konkurrensfördel att kunna erbjuda spel och lotter till kunderna.

Det finns flera sätt att vara partner till oss beroende på vilka förutsättningar och önskemål som finns, och självklart ställer också Svenska Spel krav på den som ska vara vårt ansikte utåt i form av partner eller ombud.

Här finner du all information som behövs för att ta reda på om du och ditt företag uppfyller de krav vi ställer, och också om din verksamhet skulle gynnas av att vara med i Svenska Spel-familjen.

Kontakt

Har du frågor, tveka inte att kontakta oss:

Vegassupport
Tel: 020-44 88 22
Skicka e-post

Ombudssupport
Tel: 020-78 83 55
Skicka e-post

Vegas

Läs mer om vad det innebär att bli Vegas-partner, vilka krav vi ställer och vilka villkor som finns.

Spelombud

Läs mer om vad det innebär att bli spelombud, vilka krav vi ställer och vilka regler som gäller.

Lottombud

Läs mer om vad det innebär att bli lottombud, vilka krav vi ställer och vilka villkor som ska uppfyllas.

Sidan ändrades senast den [insert_php] the_modified_time(‘j’); [/insert_php] [insert_php] the_modified_time(‘F Y’); [/insert_php].