Lottombud – Svenska Spels ansikte utåt

Svenska Spel är Sveriges största spelföretag med flera starka och kända varumärken. Vi har underhållit Sverige under många årtionden, och vi tänker fortsätta sätta guldkant på människors vardag även i framtiden.

Som ombud för Svenska Spel Tur säljer du framgångsrika klassiker som Triss, MiniTriss, DubbelTriss och Skrapspel. Svenska Spel strävar ständigt framåt – mot nya spännande produkter, mot ännu bättre ansvarsverktyg, mot ännu bättre service. Vi vill att spel ska vara till glädje för alla, vilket också är vår vision. För att nå detta vill vi ha seriösa och ansvarsfulla ombud, som ger våra kunder en trygg och säker spelupplevelse i butik.

Vi får dagligen in ansökningar om ombudskap och vi bedömer och beslutar om vilka som skall sälja våra produkter på objektiva och icke-diskriminerande grunder. När ansökan utvärderas läggs extra vikt på butikens årsomsättning, på varuförsäljning, kundfrekvens och butikens profil. Butikens möjlighet att exponera våra produkter, dess geografiska läge, butiksyta och öppettider är också en del i utvärderingen.

Nedan kan du läsa mer om vilka krav som gäller för att bli ett Lottombud när det gäller ekonomi, kostnader, utbildning och om Svenska Spel butikskoncept. Där hittar du även ansökan.

Är du intresserad av att bli Tur- och/eller Sportombud? Läs mer här ›

Ansök ombud

När du läst igenom villkoren och känner att du uppfyller de krav vi ställer kan du ansöka om att bli lottombud.