Ystad hade Trissfest när Lars skrapade Triss i TV

Lars Nimrén från Ystad skrapade på söndagen Triss i direktsändning från TV4-studion och hemma i Ystad hade hemmaklubben Abbekås Golfklubb dukat upp till Trissfest. 40 nära vänner kunde följa skrapet via TV:n och se hur Lars kammade hem 100 000 skattefria kronor.

51-åriga Lars är en flitig golfare som gärna spenderar fritiden på Abbekås Golfklubb tillsammans med goda vänner. På söndagsmorgonen hade uppemot 40 av dem dukat upp till frukostbuffé för att följa TV-skrapet. Innan det var dags för Lars att kliva in i TV-studion i Stockholm skickade golfvännerna lycka till-videos från golfklubben. Trisskraparen själv var lugn och skrapade till slut fram 100 000 skattefria kronor.

– Jag hann faktiskt inte bli så nervös för jag kan ju liksom inte påverka så mycket, jag ska ju inte sjunga eller dansa eller så.

Vilken enligt vissa familjemedlemmar var tur.

– Nej, då hade vi nog stoppat dig, skrattade sambon Jenny som följt med till Stockholm och TV4.

Direkt efter skrapet plingade det till rejält i mobilen från Trissfesten på Abbekås Golfklubb.

– Haha, nu haglar det här, sa en glad vinnare som såg fram emot ett tillskott till sommarkassan på 100 000 kronor.

Lars och sambon med vänner har redan bokat in en resa till New York och de ska nu lyxa till det med såväl helikoptertur över staden samt bila upp till The Hamptons och Boston.

– Det känns fantastiskt verkligen.

I slutet av sommaren ska paret även bli farmor och farfar så det första barnbarnet kan se fram emot lite fina presenter från New York.

I eftermiddag bär det av hem till Ystad igen, kanske alldeles lagom till dem sista hålen på Trissfesten på Abbekås Golfklubb.

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Johanna Alba, vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel. 070-245 76 63