Vinnarsamtalets oväntade vändning – Trissvinnare från Malmö försöker värva Caroline Seger till MFF

Terminalarbetaren Magnus Hasselblad från Malmö är Skånes senaste storvinnare på Triss. För Svenska Spels vinnarkommunikatör, landslagsstjärnan och Rosengårdskaptenen Caroline Seger, berättar han om känslorna efter att ha vunnit 100 000 kronor i direktsänd tv. Han gör också ett försök att värva henne till Malmö FF.
– Det är fantastiskt kul och svårt att ta in, säger Magnus.

För ett drygt år sedan bröt 34-årige Magnus Hasselblad foten och blev sjukskriven under ett halvårs tid. Sjukskrivningen bidrog till att han fick svårt med ekonomin, men den 24 januari i år – dagen innan lön – kom vändningen. När han låg hemma och tittade på en fotbollsmatch köpte han några Trisslotter.

– Jag blev lite besviken när jag såg första tv-rutan, för man vinner ju aldrig med dem så man vill ju ha något av de andra numren, minns Magnus.

Men vann, det gjorde han. Tre tv-rutor skrapades fram och en känsla infann sig som han inte ens kan beskriva.

”Jättemycket pengar”
Två månader senare kan han nu konstatera att han är 100 000 kronor rikare, pengar som han via länk hemifrån Malmö såg skrapas fram i direktsändning av Nyhetsmorgon.

– 100 000 kronor för mig är jättemycket pengar, konstaterar Magnus som nu vill kunna unna sig något roligt, till exempel New York-resan han alltid drömt om. Men det mesta ska gå till sparande.

Efter vinsten har Magnus, som har ett väldigt stort fotbollsintresse och är en hängiven Malmö FF-supporter, också fått möjlighet att prata med Svenska Spels vinnarkommunikatör Caroline Seger, en person som han länge följt på fotbollsplanen och som han gärna skulle vilja se i den himmelsblå MFF-tröjan.

– Innan du avslutar karriären, hade det inte varit perfekt att ta upp MFF i OBOS Damallsvenskan, frågar han.

– Du vet, jag är dyr, skrattar Caroline Seger som gläds mycket med Magnus som hon tror skulle göra ett bra jobb som sportchef för MFF:s damer.

­– Magnus gör ett väldigt bra jobb för att försöka värva mig till MFF. Man märker att han är en riktigt hängiven supporter som ser fram emot att se MFF:s tjejer ta sig upp i tabellsystemet, och det gör ju jag också. Det kommer bli fantastiska derbyn om det blir verklighet, säger Caroline Seger och fortsätter:– Magnus är en riktigt välförtjänt vinnare som har en väldigt intressant historia att berätta. Jag gläds extra mycket när den som vinner är någon som verkligen är i behov av pengarna, och där pengarna verkligen gör skillnad.

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.