Pierre Jonsson har fått tag på en av kompisarna som i lördags vann 2,1 miljoner på Lotto 2.

Vårdarbetande Bodenkvinna vann 4,7 miljoner på Eurojackpot

Sverige tog hem hälften av de Eurojackpotmiljoner som delades ut på 5 + 1 rätt under fredagen. En av de två miljonraderna var inlämnad på Coop Forum i Boden. På lördagsmorgonen fick Svenska Spels Vinnarambassadör Pierre Jonsson kontakt med en mycket glad norrländska som nu var 4 709 077 kronor rikare.

Kvinnan som jobbar inom vårdsektorn hade spelat tre rader på Eurojackpot för totalt 75 kronor. Att det skulle bli en så stor vinst kom så klart som en chock:

–  Åhh jag är så glad! Jag rättade mina rader på jobbet och såg att det blev 5 + 1 rätt. Det känns jättehärligt att bli miljonär. Speciellt som jag vunnit 200 kronor som mest tidigare. Men man får aldrig ge upp, det har jag sagt till alla som tyckt att man ändå inte vinner, berättade kvinnan, som hade mycket svårt att förstå att hon nu var miljonär.

– Mina Eurojackpotrader har jag plockat ut själv efter att spelterminalen valt nummer tidigare. Det gick ju inte så bra och då valde jag egna nummer. Det var andra gången jag förnyade numren och då blev jag miljonär, hihi!

Det är mycket hon kan göra nu när hennes ekonomiska situation ser lite annorlunda ut. Som så många andra miljonvinnare planerar hon till exempel att resa.

– Nu kan jag köpa mig en ny bil, lösa lån, fixa hemma och ta med gubben på en resa till solen. Sedan är det bara att sikta på högsta vinsten nästa vecka så de inte bara går till Finland och Tyskland, haha!

Kvinnan hade minst sagt tur. Sannolikheten att få 5+1 rätt på Eurojackpot är 1:5 959 013

Den medelålders Eurojackpotvinnaren i Boden önskar vara anonym.

Rätt rad Eurojackpot – fredag 2/6-17: 2-4-7-20-46 samt Stjärnnummer 1 och 8 (vinstnummer i fet stil)

Vid frågor, vänligen kontakta:
Pierre Jonsson, Vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85
eller
Magnus Fridell, Vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel: 073-506 21 74