Två nya miljonvinster på Lotto

Efter kvällens Lottodragning stod det klart att två rätta rader lämnats in med sju rätt, vinstvärde på drygt en miljon kronor på Lotto 2. Ena raden är inlämnad i Stockholm och den andra raden är spelad via Svenska Spels mobilapp.

Lotto på lördagar har en vinstrik tradition och lördagen den 18 mars ville inte vara sämre, vinsten landade på 1 032 541 kronor för sju rätt på Lotto 2. . Pierre Jonsson Svenska Spels vinnarambassadör har äran att ringa upp och gratulera personerna som lämnat in spelen.

– Vilken helg, med miljonvinster på Eurojackpot, Keno och nu Lotto. Under lördagskvällar brukar det vara svårt att få tag på folk. Men mobilen är laddad och det ska bli väldigt roligt att få prata med personerna som lämnat in rätt rader, säger Pierre Jonsson

Ena vinstraden är inlämnad på Direkten Spelbyrån på Södermalm i Stockholm. Den andra raden är spelad en knapp timmes bilresa från Stockholm i Knivsta på mobiltelefon. Miljonärsfabriken Lotto fortsätter göra skäl för namnet med miljonvinster varje vecka under 2017.

Rätta raden Lotto 2 lördag 18/3 2017: 3 – 4 – 6 – 12 – 13 – 22 – 32

Vi återkommer när vi har mer information om vinnaren.

Vid frågor, vänligen kontakta: Pierre Jonsson, vinnarambassadör Svenska Spel, 070-663 85 85