Två nya miljonvinster på Lotto – Skånes 14:e miljonvinst i år

Lottodragning lördag den 1 april och det återstår att se om kvällens vinnare vågar tro sina miljonvinster är sanna. Ikväll lyckades två rader pricka in sju rätt på Lotto 2. Vinstkupongerna inlämnade i Uppsala och Örkelljunga belönas med strax över en miljon kronor. Vinsten till Örkelljunga betyder att det i snitt gått ut en miljonvinst i veckan till Skåne under 2017.

Vinstvärdet för sju rätt på Lotto 2 blev ikväll 1 034 343 kronor. Dagens vinstkuponger är inlämnade på City Gross i Uppsala och Gemet Bok o Kontorscity i Örkelljunga. Miljonvinsten till Örkelljunga gör att 14 miljonvinster gått ut till Skåne under 2017.

Svenska Spels Vinnarambassadör Pierre Jonsson kommer under kvällen försöka nå personerna som lämnat i vinstraderna. Pierre har under åren ringt upp många vinnare den första april.

– Det här är den absolut svåraste dagen på hela året att ringa upp och gratulera vinnare om de inte vet om sin vinst. Fler gånger har vinnare slängt på luren i tron om att de blivit utsatta för ett aprilskämt. 14 miljonvinster till Skåne i år, det är ju helt otroligt det slutar inte landa miljonvinster i Skåne, säger Pierre Jonsson

Rätt rad Lotto 2 lördag 1/4 2017: 6 – 9 – 12 – 13 – 20 – 26 – 30

Vi återkommer när vi har mer information om vinnarna.

Vid frågor, vänligen kontakta: Pierre Jonsson, Vinnarambassadör Svenska Spel, 070-663 85 85