Tunnelbaneförare vann tio Jokermiljoner – sen var skrattfesten igång

Att plötsligt bli miljonär och dessutom mångmiljonär, kan få vem som helst att hamna i glädjerus. Fråga lördagens vinnare på Joker, som vann tio miljoner och fick ett överraskande vinnarsamtal han sent ska glömma.
– Ha ha ha… Fy tusan va roligt, ha ha ha…

Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, hade nämligen nöjet att gratulera den helt ovetande Jokermiljonären till tio miljoner kronor i vinst. Ett samtal som gick i glädjens och skrattets tecken rakt igenom:
– Va, fick jag sju rätt? Har jag vunnit tio miljoner? Dra åt … ha ha ha! Ursäkta mig men, ha ha ha…

Vinsten på tio miljoner kronor gick ut på lördagen, den 21 januari. Och redan dagen innan hade vinnaren vunnit, om än en mindre slant.
– Ha ha ha… jag som vann 72 kronor på Eurojackpot i fredags också. Jag kan lova att jag kommer att gå runt med ett leende på läpparna i många dagar efter det här. Det här känns ju jättespännande och bra i hela kroppen!

Och pengarna kommer säkerligen gå åt.
– Tidigare har jag tittat på en ny bil, men den kostade rätt mycket och jag har funderat på hur jag ska ha råd med den. Men nu har jag svaret på den frågan, ha ha ha… Åh va härligt!

-Tack för samtalet, ha ha ha!

Den glade mångmiljonären, som bor i södra Stockholm, får nu besöka Visby och Svenska Spels huvudkontor. Där ligger vinnarchecken och väntar, samtidigt som vinnaren blir erbjuden både ekonomisk och juridisk rådgivning.

Den medelålders mannen, som lämnade in sitt spel på svenskaspel.se, önskar vara anonym.

Rätt rad Joker – lördag 21/1-17: 5235167

För mer information, kontakta Pierre Jonsson på 070-663 85 85.