18-åring från Borås vann 100 000 kronor på Triss

Under tisdagsmorgonen vann 18-årige Hugo 100 000 kronor i Nyhetsmorgons Triss-skrap. Boråsaren planerar att investera pengarna, samt ge bort en fin present.

Varje jul får Hugo och hans syskon varsin Trisslott av sin moster. 2021 var dock extra speciellt då han lyckades skrapa fram tre tv-symboler. Boråsaren beskriver en nästintill obeskrivlig känsla.

– Vi satt alla syskon och skrapade tillsammans, och så plötsligt kom det fram tre tv-symboler. Jag tänkte att det här är ju overkligt,  “plötsligt händer det”, berättar den glada vinnaren Hugo.

Jullotten innebar att det var dags för Hugo att packa väskan då Triss-skrapet i Stockholm väntade. Väl på plats i Nyhetsmorgonstudion skrapade Hugo fram 100 000 kronor vilket säkerligen blir ett härligt tillskott till den 18-årige vinnaren.

– Det gick bra men jag kommer knappt ihåg vad jag sa, berättar den nyblivna vinnaren skrattandes efter att han lämnat studion.

Hugo går sista året på gymnasiet och ska göra lumpen i 14 månader direkt efter studenten. Han har inga planer att köpa varken bil eller utlandsresa för vinsten, utan vill istället investera i aktier, och självklart även ge en fin present till sin moster.

– Självklart så ska min moster få en present eftersom det var hon som gav mig lotten. Jag kommer även placera mycket i aktier och låta det växa över tid, fortsätter Hugo.

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, fick vara med och fira det lyckliga ögonblicket med Hugo.

– 2021 var det hela 52 stycken vinnare i Västra Götalands län som skrapade hem över 51 miljoner kronor. I år är Hugo den tredje vinnaren i länet och frågan är om de är lika tursamma i år?, säger Daniel Arnkvist.

Trisslotten köptes på Stora Coop Borås

Se Hugo skrapa hem 100 000 kronor här. 

Det här är Triss:

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör Svenska Spel, daniel.arnkvist@svenskaspel.se, 070 200 98 63