Triss gav 5 miljoner till tvåbarnsmamma – nu ska det egna företaget växa

Faustina Christiansen från Kristinehamn kom till TV4-studion med en garanti på minst 100 000 kronor och kunde lämna med högsta vinsten på hela 5 miljoner kronor. Tvåbarnsmamman som driver eget företag hade på förhand bestämt sig för att investera pengarna i det egna företaget och nu blir det till att köpa en lokal för storvinsten.

Faustina driver ett eget företag där hon säljer hårprodukter och barnkläder på nätet tillsammans med sin man och inför onsdagsmorgonens Trisskrap i TV4-studion ville dem att vinsten skulle gå till att investera i det egna företaget. När det stod klart att det blev en storvinst på 5 miljoner kronor kunde hon dock utöka önskelistan och förverkliga sin dröm om en fysisk butik.

– Jag ska köpa en lokal och börja sälja där med, jag har alltid drömt om att ha en egen lokal, sa Faustina efter sändningen.

Det var en blandad kompott på vinstlotten och det avgjordes först på sista skrapet. När hon inför sista skrapet bland annat hade två stycken på 5 miljoner hann pulsen gå upp en aning för den annars stencoola 2-barnsmamman från Kristinehamn.

– När jag såg två 5 miljoner tänkte jag ”herregud”, jag blev nervös och tänkte oj då…

Programledarna i TV4-studion sa att Faustina var en av de coolaste storvinstvinnarna dem haft på plats i direktsändning och Faustina stod lugnt och skrattade i studion. Inför morgonens Trissskrap var hon nöjd oavsett vinstsumma men hon hade siktet inställt på storvinsten.

– Jag tänkte innan, jag är sån att om dem ger dig en chans på mindre och större så går jag för större. Jag kommer hem med pengar ändå så det spelar ingen roll men jag vill vinna 5 miljoner.

Mannen och de två barnen stannade kvar på hotellet och Faustina skrattade när hon tänkte på hur mannen, som följt skrapet via hotellets TV, måste ha reagerat.

– Min man är säkert nervös, han vet nog inte hur han ska reagera, sa Triss senaste miljonvinnare

Lotten som tog Faustina till TV4-studion var köpt på Netto i Karlstad.

 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Johanna Alba, kommunikatör, Svenska Spel tel. 070-245 76 63