Trebarnsmamma i Mjölby förverkligar drömmen om nytt hus efter miljonvinst på Lotto

En trebarnsmamma från Mjölby är Östergötlands senaste miljonvinnare på Lotto. I lördags fick hon sju rätt på Lotto 2 och vann drygt 1,9 miljoner kronor.
– Jag får inte fram några ord, det är bara häftigt, säger den chockade 36-åringen.

Sverige fick tre nya Lottomiljonärer i lördags. En av dem är en trebarnsmamma från Mjölby som har svårt att få fram några ord när Svenska Spels vinnarkommunikatör, fotbollsstjärnan och den tidigare Linköpings FC-spelaren Caroline Seger når henne med glädjebeskedet.

– Jag har rättat mina rader och sett att jag hade sju rätt, men jag kan inte tro på det än, berättar kvinnan, som spelat Lotto i många år och hela tiden tänkt att hon någon gång kommer att vinna.

Vinsten på 1 969 441 kronor kommer lägligt för vinnaren och hennes familj. Dels har hon nyligen sagt upp sig från jobbet, dels kan de nu förverkliga drömmen om ett nytt hus.

– Det har vi tänkt på länge och nu kommer den chansen.

”Verkligen alla är olika”
Samtalet med Lottovinnaren från Mjölby var Caroline Segers femte miljonvinnarsamtal sedan hon började jobbet som vinnarkommunikatör.

– Kvinnan från Mjölby var mitt andra samtal under kvällen och det visade sig vara ganska likt min första vinnare. En väldigt chockad vinnare som inte alls kunde förstå vad som hade hänt eller att det faktiskt var på riktigt, säger Caroline Seger och förklarar att det är stor skillnad på olika vinnares reaktioner.

– Det som är intressant med dessa samtal är att verkligen alla är olika. Folk reagerar så klart på olika sätt och för mig är det väldigt lärorikt att höra deras reaktioner på att ta in dessa fantastiska nyheter. Jag är glad att den här yngre kvinnan, som ju är i min egen ålder, får fler möjligheter för sig och sin familj.

Vinnaren önskar vara anonym.

Rätt rad Lotto 2 lördag 13 mars 2021: 4 6 8 15 18 19 32
Tilläggsnummer: 16 23 25 30

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.