Studiehandledaren Eyad skrapade fram en kvarts miljon kronor på Triss

På fredagsmorgonen var det dags för Eyad Alsharaby, 33 år från Arboga att ta sig till Nyhetsmorgons studio för att skrapa Triss. Eyad vågade inte hoppas på mer än 100 000 kronor i vinst. När den tredje rutan med 250 000 kronor skrapades fram var glädjen därför stor och något förvirrad.

– Jag hade ingen koll på beloppen, jag hade fullt upp med att skrapa Trisslotten. Det var först när programledarna sa att jag vunnit en kvarts miljon kronor som jag fick reda på vad jag vunnit, sa en glad Eyad direkt efter Trisskrapet.

Till tv4 och Stockholm hade Eyad med sig sin fru Susan.

– Vi älskar att resa. Vi träffades när vi arbetade på samma resebyrå. Vi var i Italien för ett tag sedan och med lite extra pengar kan vi nu göra en ny resa.

Idag har paret från Arboga helt bytt bransch och båda arbetar inom skolan där Eyad är studiehandledare. Trisslotten som tog honom till Nyhetsmorgon och 250 000 skattefria kronor köpte Eyad online på Svenska Spels webbplats.

– Jag skrapade Trisslotten på datorn. Jag trodde till en början att jag vunnit 90 kronor, jag sprang för att hämta min fru och först när hon tittat på lotten förstod jag att jag vunnit långt mer än 90 kronor.

Vid frågor, vänligen kontakta: Victor Kalda, Kommunikatör Svenska Spel, 076-1296284