En kvinna i Göteborg blev på lördagen miljonär på Lotto.

Storvinst på Lotto till Västerås – tre bolagsspelare delar på en miljon kronor

Onsdagskvällens Lottodragning resulterade i en ny miljonvinst, den här gången till Västerås. Ett bolagsspel inlämnat via Svenska Spels hemsida hade en rad med alla rätt på Lotto 2 vilket belönades med 1 000 000 kronor. Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell söker nu den som lämnade in vinstspelet.

Endast en inlämnad rad hade med samtliga sju dragna nummer i kvällens Lotto 2-dragning. För Magnus Fridell på Svenska Spel Tur väntar nu ett samtal till den person som lämnade in miljonvinstspelet.

– Det ska som vanligt bli roligt att ringa och berätta för en av våra spelare att hen tagit hem en miljonvinst. Den här gången är det också ett bolagsspel med tre medlemmar, så de får 333 333 kronor vardera. Det är trettonde gången i år som vi får en miljonvinst på Lotto 2 och för Västerås del är det den andra miljonvinsten i år, säger Magnus Fridell.

Mer information om vinsten kommer så snart den som lämnade in vinstspelet är kontaktad.

Rätt rad Lotto 2 onsdag den 7 augusti 2019: 3 12 18 22 23 33 35
Tilläggsnummer: 1 11 16 30

Det här är Lotto

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka in 7 nummer av 35.
  • En ensam vinnare med sju rätt är garanterad en miljon kronor i vinst. Vid varje dragning dras även fyra tilläggsnummer. Har man sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner man i vinstgruppen sex rätt + tillägg.
  • Lotto kostar tre kronor per rad och omgång.
  • Dragning sker på onsdagar och lördagar. Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Man kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.