Skrapade fram 1,2 Trissmiljoner på dotterns födelsedag

Lördagen den 29 april är inte vilken dag som helst för Göteborgaren Stephan Kolding och hans familj och efter denna dag får den dubbel betydelse då han på dotterns födelsedag skrapade fram 10 000 i månaden i 10 år i direktsändning från TV4-studion. Mitt liv har varit en berg-och-dal-bana så Trissvinsten kom som en skänk från ovan, sa en lättad Stephan som skickade grattishälsningar till dottern genom rutan.

När 48-åriga Stephan Kolding skrapade fram tre klöversymboler i början av april hade han haft en tuff tid bakom sig och hade därför svårt att tro att en sådan tur skulle kunna drabba honom.

– Jag trodde jag hade blivit knäpp, att jag såg i syne, skrattade Stephan när han tänkte tillbaka på de tre klöversymbolerna.

Att det blev Trissskrap på dotterns födelsedag var symboliskt då en del av vinstpengarna kommer gå till att resa med barnen.

– Vi har inte riktigt haft möjlighet att resa tidigare så nu ska jag och barnen åka.

Förutom kvalitetstid med barnen ser Stephan fram emot en efterlängtad trygghet i vardagen samt att äntligen kunna fixa till tänderna som har varit dåliga under en längre tid.

– Jag är ju sist i ledet annars, allt går till alla andra först så nu ska det bli lite egenvård också.

Stephans flickvän, mamma och pappa var på plats i TV4-studion och följde hur Stephan skrapade fram 10 000 skattefria kronor i månaden i 10 år. Pappan kunde efter sändningen konstatera att hans son kunde se fram emot lite lugn och ro i vardagen.

– Nu är du ju miljonär, skrattade pappa Kolding.

Och födelsedagsbarnet som satt hemma och följde Trissskrapet vid TV:n fick en födelsedagshälsning genom rutan och en skaplig födelsedagspresent i form av en framtida resa.

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Johanna Alba, kommunikatör, Svenska Spel tel. 070-245 76 63