Skojfrisk stämning i tv-studion när Leif från Lilla Edet skrapade Triss

På Alla hjärtans dag fick 52-årige Leif Larsson från Lilla Edet två Trisslotter av sin fru. Efter att ha skrapat frågade han henne vad tre Tv-rutor betydde. I morse skrapade Leif ytterligare en Trisslott, fast den här gången av en större modell i Tv4:s Nyhetsmorgon.

Det var en minst sagt glad stämning i Tv-studion då Leif Larsson skulle skrapa Triss. Leif, som är inbiten IFK Göteborg-fan, blev presenterad som AIK:are av programledarduon.

– Inte direkt, kontrade då Leif direkt.

Han valde lott nummer 25, då det är ett tal som är frekvent återkommande i familjen Larsson.

– Jag är född den 25:e, vår stora dotter är född den 25:e och barnbarnet är född den 25:e, fast i olika månader och år då förståss, skrattade han och fortsatte:

– Sen är jag ju 52 år, så det är bara att vända siffrorna.

När Leif hade skrapat färdigt sin lott stod det klart att han hade vunnit 100 000 kronor, pengar som han och hustrun nu kommer att använda till en resa som de också ska bjuda de tre döttrarna med respektive på. Också det lilla barnbarnet kommer få följa med.

– Vi har pratat om Kap Verde eller något sådant, berättade Leif som fick en oväntad invit av Tv4:s kvinnliga programledare.

– Om du kommer till Mallorca så bjuder jag på en alkoholfri öl på terrassen, sa hon.

Familjen bor på en riktig turgata i Lilla Edet. Tidigare har en person från Lilla Edet skrapat Triss i Tv, och det var familjen Larssons närmsta granne. Dessutom har de tillsammans med grannarna fått dela på 1 000 000 kronor i ett annat lotteri.

Leif och hustrun kommer fortsätta att skrapa Triss, men de frågar sig om de kommer vilja ge bort Trisslotter framöver, om det skulle vara någon annan som vann.

Men du kan ju bara ge till Leif?

– Jag precis, det kan jag ju göra. Han får bara Triss i fortsättningen, skrattade Leif hustru.

Lotten som tog Leif till Tv var köpt på Boström Ica Supermarket i Lilla Edet.

 Vid frågor, vänligen kontakta:
Magnus Fridell, Vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel. 073-506 21 74