Skånska trodde hon vunnit 80 kronor – vann 10 miljoner!

I maj förra året hade två vinnare prickat in sju identiska Jokernummer och belönades med tio miljoner vardera för detta.
När lördagens dragningar i Sommarkrysset på TV4 var över, visade det sig att ännu en gång hade två vinnare prickat in samtliga sju Jokernummer, en i Göteborg och en i Skåne.

De två raderna belönades med tio miljoner vardera och på när Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick kontakt med vinnaren i Skåne hade hon rättat sin Jokerrad i samband med dragningen i TV4, men trodde först att det blev två rätt och en vinst på 80 kronor.
– Jag såg dragningen i Sommarkrysset och kände igen 99 på slutet, som jag har i slutet av mitt Jokernummer. Men sedan trodde jag inte att det var rätt siffror. När jag sedan dubbelkollade efter dragningen kom chocken över att det blev sju rätt.

– Jag trodde inte det var sant. Jag spelar ju bara för 22 kronor, tio miljoner är jättemycket pengar. Tänk att vi var två vinnare som hade samma Jokernummer också.

– Det här känns härligt och gör att jag som mamma kan dela med mig av vinsten till mina barn och inom familjen. Något som känns väldigt bra för framtiden.

Den nyblivna miljonvinnaren, som bor i Ängelholm, önskar vara anonym.

Rätt Jokerrad – lördag 29/7-17: 4513299