Skåneduo vann tre miljoner på 15-årig Lottorad

Lördagens Lottodragning resulterade i tre miljonvinster och för vinnarduon från Vellinge som kammade hem drygt tre miljoner kronor var det en efterlängtad sådan. – Vi har kämpat med samma system och nummer i 15 år utan storvinster, fram tills nu. Delad glädje, du vet!

Efter lördagskvällens dragning försökte Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, få tag på den 50-åriga mannen, som lämnade in sitt 36-raderssystem för 216 kronor på nätet, men utan framgång. Sent på söndagen nådde han istället den glada vinnaren från Vellinge som somnat i soffan framför Melodifestivalen kvällen innan.

– Det är verkligen jättetrevligt att bli miljonär i soffan, haha! Det roligaste är att vi är två som ska dela på vinsten. Jag har ringt min kompis och han visste ingenting utan blev rejält glad.

Kompisduon har spelat samma system i 15 år men vinsten på Lotto 1 som landade på totalt 3 000 423 kronor är deras första stora vinst.

– För min egen del betyder 1,5 miljoner att hela familjen kan tillbringa de tyngsta vinterveckorna på året i värmen. Det är en härlig känsla bara att tänka på. Sedan kommer givetvis en del gå till att lösa lån. Även det är en skön känsla!

Den mycket glada vinnaren lät hälsa att de självklart skulle fira den stora vinsten framöver.

– Det är ju inte varje dag man vinner tre miljoner, haha!

Skåneduon önskar vara anonyma.

Rätt rad Lotto 1 – lördag 11/2-17: 7-20-21-30-33-34-35

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85