Sara från Forsa förutspådde sin egen Trissvinst – vann 100 000 i TV

Sara Gill från Forsa utanför Hudiksvall, tillhör en riktig turfamilj. I morse skrapade 27-åringen fram 100 000 kronor på Triss i TV4:s Nyhetsmorgon. Om exakt en månad, den 23 maj, är det dags för hennes farmor Ida Fredin att göra samma sak.

Sara Gill hade fått olika lotter i födelsedagspresent. På några av dem var det vinster som hon skulle byta in, och när hon hade varit hos frisören för att göra sig fin inför sin systerdotters dop, gick hon förbi en kiosk.

– Då kom jag på att jag hade lotter i handväskan, så jag backade och gick tillbaka till kiosken och bytte in alla vinster till Trisslotter.

Sen åkte hon hem och satte sig vid köksbordet.

– Och då sa jag det, när jag var nyfriserad och fin i håret, att nu när jag är så snygg i håret skulle man skrapa fram tre TV-rutor så att man får visa upp sig.

Och mycket riktigt, tre TV-rutor kom fram och i morse satt hon där i TV4-studion. Hon berättade efteråt att det var nervöst.

– Det var jätteroligt, men man är ju så nervös, fy! Men det gick bra tror jag, skrattade hon och fortsatte:

– 100 000 kronor, det är jättebra. Det är vad vi ställt in oss på hela tiden.

Sara och maken har tre döttrar och nu ska familjen göra något riktigt roligt tillsammans.

– Jag och min man ska på en semesterresa bara vi, sen ska vi åka på en semesterresa med barnen. Nu kan man ju unna sig lite grejer. Det här blir ju en riktig extrakassa som man kan ta av ibland för att göra något kul, och då behöver man ju inte spara till det utan bara se till att det blir av.

– Barnen har sagt att de ska få åka på en resa själva, och det har de förstått att de själva ska få bestämma vart de vill åka, så nu klurar de för fullt på det, berättade hon.

Sara är inte den enda i släkten som haft turen att skrapa fram tre TV-rutor på Triss. Bara några veckor efter att Sara skrapat sin vinstlott var det dags för hennes farmor att göra samma sak, och om en månad är det hennes tur att sitta i TV4-studion. Sara berättade att farmodern skulle ringa efteråt för att höra hur allt gick till inne i studion.

– Men hon kommer inte vara så nervös som jag varit. Hon är en liten krutkärring, det är full fart på henne.

Saras vinstlott inhandlades på Kiosken Guldsmeden i Hudiksvall.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Magnus Fridell, Vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel. 073-506 21 74