Par i Timrå satsade 40 kronor – vann 3 miljoner på Keno

I samband med lördagens dragning stod det klart att årets första miljonvinst på Keno gått ut. Vinstraden var inlämnad hos Centrumkiosken i Söråker och fanns med på ett spelkvitto med 4 rader för en insats av 40 kronor. Efter 10 rätt på Kenonivå 10, samt rätt Kung-Kenonummer, gav raden hela 3 miljoner kronor i vinst.

Sent på lördagskvällen fick Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, nöjet att gratulera det par som blivit tre miljoner rikare och mannen som svarade tyckte det var skönt att få vinsten bekräftad:

– Jo, men vad bra att du ringer för då är det alltså sant! Jag rättade nyss och sa till frugan att det var våra nummer, men hon trodde inte på mig. Men nu får vi hoppas att även hon är med på noterna.

– Man tror ju liksom att det är ett skämt, men samtidigt ser man ju att siffrorna stämmer. I somras bytte jag ut två siffror till nummer 1 och 70. Det var ju inte så dumt nu när bägge kom med. Kul att även ”Kungen” satt med 8:an.

– Idag har det rullat på bra, för jag hade en liten lapp med andra Kenonummer och på den blev det en tusenlapp i vinst, haha!

– Det är roligt det här även om man är lite tagen av den stora vinsten. För oss som är pensionärer är ju ekonomin säkrad för framtiden. Sedan blir det så att barn- och barnbarnen får en del av vinsten också. Vi har haft jättetur, den saken är klar.

Det nyblivna miljonvinnarparet i Timrå, önskar vara anonyma.

Miljonraden på Keno 10 – lördag 7/1-17: 1-8-12-20-26-33-42-48-52-70

Kung Kenonummer 8 gjorde att vinsten ökade från 1 000 000 kronor till 3 000 000 kronor.

För mer information, vänligen kontakta: Vinnarambassadör, Pierre Jonsson, Svenska Spel, 070-663 85 85