Överraskad skåning funderar på att gå i pension efter miljonvinst

Lördagens Lotto 1 dragning resulterade i tre rätta rader med sju rätt och för en 60-årig vinnare i Skåne innebar vinsten på dryga 3 miljoner kronor en ny vardag.
– Det vete tusan om jag inte slutar jobba och går i pension nu. Det är ju något man bara drömmer om och nu talar du om för mig att miljonvinsten är verklighet.

När lördagens lottodragning stod klar hade kvällens nummer genererat tre nya miljonvinster. Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson försökte nå vinnaren från Svedala i Skåne på lördagskvällen men först vid middagstid på söndagen svarade en förvånad herre.

– Nej jag rättar aldrig mitt Lottospel! Det blir en glad överraskning när man ska förnya till nästa lördag nere hos något spelombud i stan. Har jag vunnit eller, haha!?

Vid beskedet att hans 36-raderssystem för 216 kronor, inlämnat på Spelbaronen i Svedala, innebar en totalvinst på 3 000 423 kronor var det en ännu mer förvånad skåning på andra sidan luren.

– Nej, men fy tusan hade jag sju rätt!? Då blir det mer i utdelning än de hundralappar som jag vinner då och då. Vad sa du? Tre miljoner, det var som fasiken!

Den glada vinnaren funderar nu på att gå i pension men innan dess måste beskedet landa ytterligare.

– Fantastiskt är det enda jag kan säga! Det är som en skänk från ovan, men för att lugna ner mig måste jag rätta på datorn och Text TV först.

Den nyblivna miljonvinnaren i Svedala önskar vara anonym.

 

Rätt rad Lotto 1 – lördag 11/2-17: 7-20-21-30-33-34-35

 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85