Äntligen fick Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska Spel, kontakt med den man som vann 7,9 miljoner på Eurojackpot i fredags.

Överraskad byggnadsarbetare från Nacka fick miljonbesked på jobbet

I fredags gick det ut två miljonvinster på Eurojackpot till Sverige. Vinsterna för de två raderna med fem rätt landade på 1 398 698 kronor vardera. Ett av spelkvittona var inlämnat på Hemköp Torsplan i Stockholm och miljonraden var en av fyra enkelrader, med totalinsatsen 100 kronor.

Efter fredagens dragning har Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, försökt nå den man från Nacka som lämnade in miljonspelet. Vid lunchtid på måndagen fick han svar av en mycket överraskad man som då stod på jobbet vid en byggarbetsplats:

– Åh fy tusan, ha ha ha! Oj oj oj, det här hade jag ingen aning om! 1,3 miljoner, det är ju fantastiskt, sa den chockade mannen och fortsatte berätta om hur han spontant hade lämnat in ett Eurojackpotspel inför fredagens dragning:

– Jag var förbi Hemköp vid Torsplan och fick en känsla för att lämna in fyra rader på Eurojackpot som terminalen spottade ut. Herregud vilken jädra vinst!

– Det här är en himla massa pengar för en helt vanlig byggarbetare som jag. Just nu har jag faktiskt inga ord.

Helgen har bjudit på strålande väder i Stockholm och många har fått en riktig sommarkänsla. För miljonmannen väntar nu en riktigt rolig årstid.

– Helt klart är att det här är det roligaste måndagssamtalet jag haft i mitt liv hittills. Nu kommer sommaren bli extra rolig, haha!

Den nyblivna miljonvinnaren från Nacka, som är i 50-årsåldern, önskar vara anonym.

Rätt grundrad Eurojackpot – fredag 26 maj 2017: 3-11-13-15-23
Stjärnnummer: 1 och 9

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, Vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85
eller
Magnus Fridell, Vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel. 073-506 21 74