SVenska Spel kan inte få kontakt med miljonvinnaren i Norrköping.

Olympierns uppmaning till Lottospelare i Norrköping: Rätta dina rader, du kan ha blivit miljonär!

Vilbergens Konfektyr & Tobak i Norrköping blev i onsdags ännu en gång hemvist för stora vinster, då en man i 60-årsåldern som lämnat in sina tre Lottorader hos dem prickade in sju rätt på Lotto 2 och vann en miljon kronor. Vinnaren är dock onåbar. 

För andra Lottodragningen i rad föll på onsdagen en miljonvinst ut till en spelare från Östergötland. I lördags vann en småbarnspappa från Linköping 3,9 miljoner kronor och på onsdagen var det ett spel inlämnat hos Vilbergens Konfektyr & Tobak som hade in sju rätt på Lotto 2 vilket belönades med en miljon kronor.

– Det är inte första gången som Spelbutiken Vilbergens Konfektyr & Tobak var värd för en storvinst, för så sent som i april förra året skrapade en av deras kunder fram 100 000 kr när han gästade Nyhetsmorgon i TV4, berättar olympiern Angelica Bengtsson som sommarjobbar som vinnarkommunikatör på Svenska Spel.

Efter dragningen satte sig Angelica Bengtsson för att ringa den man som hade lämnat in miljonvinstspelet, men det var lättare sagt än gjort.

Mannen i Norrköping är registrerad spelare hos Svenska Spel, men har inte angivit ett mobil- eller hemtelefonnummer hos bolaget, och är heller inte registrerad på de nummerupplysningstjänster som finns. För Angelica Bengtsson blev det därför omöjligt att ringa och berätta den glada nyheten.

– Det är tråkigt, för vi är ju alla nyfikna på hur man reagerar på ett sådant här besked, säger Angelica Bengtsson, som nu uppmanar vinnaren att kontakta Svenska Spel.

– För att sådana här situationer inte ska uppstå, så önskar vi verkligen att våra kunder anger ett kontaktbart nummer, för vi vill ju gärna ringa och gratulera när det går ut en miljonvinst.  

– Så vet du att du har lämnat in ett spel på Vilbergens Konfektyr & Tobak i Norrköping, gå in och rätta, för det kan vara dig som vi har ett glatt besked till, säger Angelica Bengtsson glatt. 

Mer information kommer när den som lämnade in vinstspelet är kontaktad. 

Rätt rad Lotto 2 onsdag 1 juli 2020: 4 10 18 19 31 33 35
Tilläggsnummer: 9 15 20 26