Nya vinster värda åtta miljoner kronor till Dalarna, Västra Götaland till Östergötland

Lördagens Lottodragning resulterade i tre nya miljonvinster. Efter första dragningen var det hela två rader med sju rätt, men även efter den andra fanns det en rätt rad som prickade in alla sju siffror rätt.

Lottodragningen denna kväll resulterade alltså i tre nya miljonvinster. På Lotto 1 var det två rätta raden kvar av hela 6 220 389 spelade rader när sista bollen var dragen. Utdelningen för de rätta raderna blev ca tre miljoner kronor vardera.

Rätta raden på Lotto 2 fanns endast med på en inlämnad kupong. De sju rätta siffrorna blev värd två miljoner kronor.

Tre nya Lottomiljonärer som delar på hela åtta miljoner kronor.

– Tittar vi var spelen är inlämnade så var en av raderna på Lotto 1 spelad online i Norrköping, den andra raden lämnades in på Ica Maxi i Alingsås.

– Vinnaren eller vinnarna på Lotto 2 lämnade in sin rad på Macken i Säters kommun, berättar Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Liselotte Fondelius.

Sju miljonvinster under oktober

Det är tredje lördagen i rad som Lotto får miljonvinnare, vilket gör det lite extra intressant inför nästa lördags dragning då det även är Andra Chansen dragning. Då kommer garanterat 40 vinnare bli en miljon kronor rikare.

– Nu blir det en spännande uppgift att söka de tre Lottospelarna som lämnat in lördagens vinnarrader. Den stora frågan är om det är ensamma vinnare eller ifall flera spelat ihop och ska dela på miljonerna, avslutar Liselotte Fondelius.

Vi återkommer ni vi fått tag på vinnarna.

Rätt rad Lotto 1, lördag 24 oktober 2020: 2 – 7 – 9 – 11 – 13 – 28 – 29

Rätt rad Lotto 2, lördag 24 oktober 2020: 7 – 9 – 11 – 15 – 18 – 19 – 21

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.