Miljonvinst på Lotto till Norrköping – vinnaren söks av olympiern Angelica Bengtsson

Onsdagens Lottoomgång resulterade i ännu en miljonvinst då en inlämnad rad på Lotto 2 stämde överens med de sju bollar som drogs i den tv-sända dragningen. Sju rätt gav en vinst värd en miljon kronor och vinstspelet var inlämnat i Norrköping. Nu söker Svenska Spel Turs sommarjobbande vinnarkommunikatör Angelica Bengtsson den person som lämnade in miljonvinstspelet.

De svenska Lottospelarna har haft ett riktigt turår. Under årets sex första månader gick inte mindre än 103 miljonvinster ut, vilket kan jämföras med 109 stycken under hela förra året.Juli inleddes med ytterligare en miljonvinst, den här gången till ett spel inlämnat hos Vilbergens Konfektyr & Tobak i Norrköping. För vinnaren – eller vinnarna, väntar nu ett samtal från stavhoppsolympiern och VM-sexan, Angelica Bengtsson som sommarjobbar som vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

– Vad roligt med ännu en miljonvinst! Jag har ju ringt några miljonvinnare nu i sommar och det är lika roligt varje gång att få berätta om vad som har hänt. Ingen vinnare är heller den andra lik och alla har de haft härliga historier som de berättat. Det ska därför bli spännande att höra vad kvällens vinnare har att säga, kommenterar Angelica Bengtsson.

Det är inte första gången som en storvinst tillfaller en av Vilbergens Konfektyr & Tobaks kunder. I april förra året skrapade en man som köpt sin Triss hos dem fram 100 000 kronor när han gästade Nyhetsmorgon i TV4.

– Men den här gången blev vinsten ännu större. Så stort grattis också till butiken, säger Angelica Bengtsson.

Mer information kommer när den som lämnade in vinstspelet är kontaktad.

Rätt rad Lotto 2 onsdag 1 juli 2020: 4 10 18 19 31 33 35
Tilläggsnummer: 9 15 20 26