Miljonvinst för familjen Arvidsson från Laholm när Monika skrapade Triss i TV

I över 25 år har 56-åriga Monika Arvidsson från Laholm köpt Trisslotter tillsammans med sin mamma och sina tre syskon. På lördagsmorgonen fick de en ordentlig utdelning då Monika skrapade fram 30 000 kronor i månaden i 10 år i TV4:s Nyhetsmorgon.

Familjen Arvidsson har haft en lång relation till Triss och i ett kvarts sekel har de fyra syskonen och mamman köpt fem Trisslotter i veckan. I slutet av mars var det Monikas tur att köpa lotter, och eftersom hon låg lite efter med köpandet tog hon 15 lotter på en gång i butiken. En av dem innehöll tre klöversymboler och på lördagsmorgonen var det dags för henne att skrapa i TV4:s morgonsoffa.

– Det var nervöst, men sen när man skrapade tänkte man inte så mycket på omgivningen, sa Monika men påpekade att det var känslosamt att ha syskonen och mamman på plats i studion.

– Precis innan jag skulle skrapa så kände jag att tårarna kom när jag tittade på er, berättade hon för sina syskon.

Det är ett ordentligt extra tillskott i plånboken som familjen får. Totalt får de dela på 3,6 miljoner kronor, vilket betyder ett tillskott på 6 000 kronor i månaden var de kommande 10 åren.

– Och det var ju tur att det blev så mycket pengar, för annars kanske jag hade fått skäll av mina syskon, skämtade Monika som blev gratulerad av Centerpariets ledare Annie Lööf som kom in i studion direkt efter Monikas skrap.

Både Monika och hennes två systrar jobbar på ett tryckeri i Laholm, och i går skrev de en lapp till kollegorna om att de skulle börja lördagen med att titta på Nyhetsmorgon.

– Men vi skrev inte varför, berättade Monika som dock direkt kunde konstatera att det var många som sett hennes TV-framträdande då telefonen för full av hälsningar.

Nu blir det firande för familjen som självklart kommer fortsätta att skrapa Triss.

– Vi ses kanske snart igen, vi måste ju skrapa alla fem, skrattade de.

Vinstlotten var köpt på Coop i Laholm.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Magnus Fridell, Vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel. 073-506 21 74