Miljonvinnare från Örnsköldsvik trodde vinstbeskedet var reklam

När lördagens Lottodragning kunde summeras, stod det klart att en rad med sju rätt belönades med fina 6 473 220 kronor. Vinnarraden var inlämnad på svenskaspel.se och var en av 12 enkelrader. När vinnarambassadör Pierre Jonsson fick tag i vinnaren möttes han av skepsis…
– Jaha, vad vill du då?
– Va, hade jag sju rätt? Nej, så där får du inte säga, jag får nästan hjärtklappning!

Kvinnan som lämnat in den rätta Lottoraden, blev verkligen förvånad då hon förstod att hon blivit miljonär. Och hon var helt övertygad om att hon inte vunnit några stora vinster, men efter lite förklaringar började beskedet sjunka in.
– Jag blir alldeles stum. Nej, nu kan jag nog inte prata mer, för tårarna kommer nu…

Spelet bestod av tolv Lottorader och Joker, en total insats på blygsamma 82 kronor. Hon hade spelat vid sin dator och hade fått vinstmeddelande, men förstod inte vad som egentligen menades.
– Jag trodde det var någon form av reklam om att man kunde vinna, inte att jag faktiskt vunnit. Så jag brydde mig inte om vad det stod. Så det är en himla tur att du nu ringer och berättar vad som hänt, för det här är verkligen svårt att förstå.

– Det här löser väldigt mycket för ett pensionerat par, nu kan göra allt vi önskar oss, och det bästa är att jag kan köpa nytt garn, ha ha.
– Nej, nu kan jag inte prata mer, för jag måste berätta för gubben vem det är som ringer, han tyckte inte att vi skulle svara, ha ha.

Den nyblivna miljonären i Västernorrland önskar vara anonym.

Den vinstrika Lottoraden har vinnaren spelat troget sedan 1992, och lördagen den 28 januari föll den ut. Den rätta Lottoraden var 1-2-5-12-17-18-27.

För mer information, kontakta Pierre Jonsson på 070-663 85 85.