Miljonregnet över Skåne fortsätter efter nya Lottovinster

Lotto levererar nya miljonvinster även denna vecka och miljonregnet över Skåne fortsätter då en av onsdagskvällens två miljonvinster gick till Helsingborg. Förutom en Skånevinst på dryga miljonen kammade även Eskilstuna hem en vinst på drygt tre miljoner kronor.

Lotto har levt upp till namnet som Miljonärsfabriken och skapat nya miljonvinster varje vecka i februari hittills. För Skåne fortsätter miljonvinsterna att trilla in och efter onsdagskvällens dragning hade en spelkortsinnehavare hemmahörande i Helsingborg lyckats pricka in sju rätt på Lotto 2. Sju rätt gav egentligen en vinst på 1 miljon men då vinstraden, som lämnades in online, var ett M8-system med 48 rader puttade en undervinst upp den totala vinsten till 1 021 819 kronor.

– Det är ju i Skåne man ska vara, det är ju helt klart efter alla deras miljonvinster den senaste tiden, säger Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson som nu ska ringa och gratta till den fina vinsten.

Vinnarambassadören Pierre Jonsson, som alltid ringer och gratulerar miljonvinnarna, har dessutom ytterligare en glad spelkortsinnehavare att få tag på då även Eskilstuna prickade in en storvinst på onsdagskvällen. För en totalinsats på 28 kronor prickade en tursam Eskilstunabo in sju rätt på Lotto 1 vilket resulterade i 3 019 103 kronor. Den rätta raden lämnades in på COOP Sveaplan i Eskilstuna och nu väntar alltså ett samtal från vinnarambassadören Pierre Jonsson som hoppas få fortsätta ringa fler nya Lottomiljonärer i februari.

– Lotto har gett många stora vinster på sistone så det är kul att även denna vecka levererar, får vi en storvinst även nästa vecka så har ju februari varit en fantastisk Lottomånad, säger Pierre Jonsson.

 

Den rätta raden Lotto 1 2017-02-22: 2, 5, 14, 21, 22, 27, 30.
Den rätta raden Lotto 2 2017-02-22: 4, 10, 13, 15, 19, 25, 29

Vi återkommer när vi har mer information om vinnarna.

 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85

 

Mer information om Skånes miljonregn: https://om.svenskaspel.se/2017/02/11/lyckosam-dag-skane-avslutades-med-lottomiljonvinster/