Lyckosam dag för Skåne avslutades med Lottomiljonvinster

Medan Melodifestivalfebern tog över Malmö skapade Lotto 1 två lyckliga Skånevinnare med sju rätt och en vinst på drygt 3 miljoner kronor, allt på en dag som startade med Trissmiljonvinst till Trelleborg. Västerås ville haka på glädjeyran då även en glad Västeråsbo lyckades pricka sju rätt som gav en vinst på dryga 2,9 miljoner kronor.

Morgonen startade med att Lena Andersson från Trelleborg skrapade fram 1,2 miljoner i TV4-studion och efter kvällens Lottodragning stod det klart att det var en bra dag för Skåne då ytterligare två glada vinnare, med rader inlämnade på Spelbaronen i Svedala samt online i Vellinge, fick vinna en total vinst på 3 000 423 kr. Ytterligare en korrekt rad lämnades in på Aros Spel & Café i Västerås där en glad vinnare vann totalt 2 952 214 kr. För de tre tursamma spelkortsinnehavare väntar nu samtal från Svenska Spels Vinnarambassadör Pierre Jonsson.

– En bra dag för Skåne med Mellon och miljonregn, säger Pierre Jonsson som hoppas få tag på vinnarna mitt i Melodifestivalyran.

Jackpotten låg uppe i 8 miljoner kronor inför kvällens dragning och denna lördag blev det alltså en delad vinst och flera glada vinnare.

– Kul att det blev fler vinnare idag och man får ju helt klart säga grattis till Skåne, avslutar Vinnarambassadören Pierre Jonsson.

Rätt rad Lotto 1, lördag 11/2 2017: 7, 20, 21, 30, 33, 34, 35

Vi återkommer med mer information om vinnarna.

Mer information om morgonens Trissvinst till Trelleborg: https://om.svenskaspel.se/2017/02/11/miljonvinst-pa-triss-nu-blir-det-en-till-hast/

Vid frågor, vänligen kontakta:
Pierre Jonsson, vinnarambassadör Svenska Spel, 070-663 85 85