Nya miljonvinster på Lotto till Knutby, Vellinge och Skara.

Sju rätt på Lotto gav 3,9 miljoner – spelet inlämnat i Haparanda

Vid lördagens Lottodragning blev det återigen miljonvinst. Sju rätt på Lotto 1 gav den här gången drygt 3,9 miljoner kronor i vinst. Kupongen som innehöll de rätta siffrorna var inlämnad hos spelombud i Haparanda och Svenska Spel ska nu kontakta den som lämnade in spelet för att gratulera.

För tredje lördagen i rad blev det miljonvinst på Lotto. Till denna dragning var det en rad med sju rätt som lämnats in hos Ica Maxi i Haparanda. Vinsten landade på 3 930 199 kronor och Svenska Spel ska nu kontakta personen som lämnat in spelkupongen.

– Det blir som alltid spännande att se vem personen bakom de tursamma siffrorna är. Och förstås intressant att höra om det är en ensam vinnare som bli nästan fyra miljoner kronor rikare eller om vinsten delas mellan flera vinnare, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe.

Turen bara fortsätter att le mot Lottospelarna i Norrbotten. Lördagens miljonvinst är länets femtonde miljonvinst som genererats genom Lottobollarna.

– Norrbotten har fått gott om nya Lottomiljonärer under året. En stor bidragande orsak är givetvis de elva fastighetsskötare från Piteå som delade på 13,7 miljoner kronor i mitten av maj. Nu återstår att se var länets senaste miljonvinnare är hemmahörande, fortsätter Martin Ridderstolpe.

Totalt har miljonärsfabriken Lotto nu levererat 53 miljonvinster under 2019.

Vi återkommer med mer information då vi kommit i kontakt med lördagens Lottovinnare.

Rätt rad Lotto 1, lördag 27 juli 2019: 4 – 10 – 11 – 15 – 17 – 22 – 27

Tilläggsnummer: 1 – 2 – 20 – 21