Lotto ger en andra chans

Lotto introducerar Andra Chansen och det är precis vad det låter, en andra chans att bli miljonär på Lotto. Andra Chansen-dragningar sker vid jul och midsommar, den första sker den 28 december då 15 spelade lottorader vinner 1 miljon kronor var. 

– Med tusentals miljonvinster har Lotto under sin snart 40-åriga historia hjälpt svenska folket att förverkliga sina drömmar. Nu introducerar vi Andra Chansen, en nyhet som inte bara garanterar fler Lottomiljonärer varje år utan gör det genom att ge alla som spelat Lotto med Joker en andra chans, säger Anna Romboli Affärsområdeschef Svenska Spel Tur.

Svenska Spel delade ut över 1,5 miljarder kronor under 2018 – bara i miljonvinster. Lotto stod för hela 149 miljonvinster. Hitintills i år har 73 miljonvinster på Lotto nått svenska folket.

Vad är Andra Chansen?

Andra Chansen är precis som det låter en andra chans att bli miljonär på Lotto. Samtliga lottorader som spelats med Joker sex månader innan Andra Chansen-dragningen ges en andra miljonchans. Alla Lottorader med Joker som spelats från och med 26 juni 2019 till spelstoppet 28 december 2019 är automatiskt med i första dragningen där 15 miljonvinster betalas ut. Vinnarna på Andra Chansen dras två gånger om året vilket sker i anslutning till jul och midsommar.

För mer information om Andra Chansen se https://www.svenskaspel.se/lotto/andra-chansen