Liselotte från Falkenberg skrapade Triss i TV – tar med familjen på 60-årsresa

Liselotte Leander vann på tisdagsmorgonen 100 000 skattefria kronor då hon skrapade Triss i direktsändning. Vinsten går till en resa till Kroatien med barn och barnbarn för att fira Liselotts kommande 60-årsdag.

Liselott bor i Falkenberg och arbetar till vardags som barnskötare på en förskola. Eller som programledaren i TV4-studion sa;

– Liselotte Leander bor i en av de vackraste sommarorterna som finns i vårt land och har ett av dem viktigaste jobben också.

Liselotte är den andra Trissvinnaren från Falkenberg på två veckor och den tredje Hallandsbon som fått skrapa i TV4 på tre veckor. Denna gång blev det en vinst på 100 000 kronor.

– Jättekul, utbrast en lättad Liselotte i studion.

För den 59-åriga barnskötaren väntar nu en resa med mannen samt barn och barnbarnen för att fira den kommande 60-årsdagen. Familjen på 9 personer ska åka till Kroatien men sedan väntar även en resa till Barcelona för Liselotte och mannen. De har länge drömt om att åka till just Barcelona så de bestämde tidigt för att viga Trissvinsten åt detta.

Lotten som tog Liselotte ända till Stockholm och TV4 köptes online och av en slump. Liselotte skulle förnya Lottoraden och när hon förde över pengar till spelkontot så blev det 60 kronor över så då köpte hon två Trisslotter och på den ena skrapade hon fram tre TV-apparater.

– Sedan ringde jag mannen som var på jobbet och sa åt honom att jag hade något att säga och att han skulle sätta sig ned.

Det var en lättad vinnarduo från Falkenberg som kunde lämna Stockholm och TV4-studion med 100 000 skattefria kronor på kontot.

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Johanna Alba, vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel. 070-245 76 63