Lars från Lund skrapade Triss i direktsändning

På torsdagsmorgonen vann Lars Franklin från Lund 100 000 på Triss i direktsändning från TV4-studion men för familj och vänner blir TV-skrapet en överraskning.

Det var inte många som visste om att Lars skulle skrapa Triss i TV4 på torsdagen, rättare sagt ingen förutom frun. Inte ens parets 17-åriga dotter hade fått höra det på förhand.

– Vi ville att det skulle vara en hemlis, skrattade Lars nöjt.

Det var dock några COOP-besökare som fick nys om TV-skrapet. Lotten som tog Lars till Stockholm och TV4 var köpt på Ture Petterssons Tobak i Lund men när Lars rättade fyra lotter med, vad han trodde, småvinster på i den lokala COOP-butiken spred sig ordet snabbt.

– Jag lämnade in den men så fick killen i kassan något spärrmeddelande och blev lite stressad, då fick vi ringa Svenska Spel och det visade sig att det var en TV-vinst. Jag blev ju smått chockad och det var ganska många i kön till förbutiken så det snackades en hel del.

Väl på plats i TV4-studion var det dags för den stora hemligheten och TV-skrapet. På sista skrapet stod det klart att det blev 100 000 skattefria kronor och det var glada miner efteråt.

– Det känns så roligt bara att vinna nåt för det tror man ju inte och 100 000 är ju jättebra verkligen.

Direkt efter skrapet var det ingen hemifrån som hörde av sig så hemligheten lever vidare men dottern skulle i alla fall få ett samtal.

– Vi får väl se vad hon säger, skrattade Lars.

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Johanna Alba, vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel. 070-245 76 63

Se klippet här.