Pierre Jonsson ringde i går och gratulerade den spelare som vunnit 1,2 miljoner på Keno 8.

Kompisduo i Kalmar delar på 10 Jokermiljoner

I lördagskväll föll en vinst på Joker ut på en rad inlämnad hos City Gross i Kalmar. Raden var spelad tillsammans med ett 48-raderssystem för en insats av totalt 58 kronor varav 10 kronor för Joker och gav en vinst på hela 10 000 000 kronor.

Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, fick på söndagen kontakt med den man i 30-årsåldern som lämnade in tiomiljonersraden precis efter att han själv rättat raden:

– Wow, det här känns jättekonstigt och samtidigt helt sjukt roligt! Jag var borta under dagen och fick höra att någon i Kalmar lämnat in en Jokerrad på City Gross som gett en vinst på tio miljoner. Då tänkte jag direkt på att min kompis och jag ju hade lämnat vårt spel där till helgens Lottodragning.

– När jag sedan gick in på mobilen för att rätta blev det helt overkligt när alla sju siffrorna gick in och det stod att vi vunnit massa miljoner. Nej, det här känns så klart toppenbra! Vi ska som sagt dela vinsten på två och jag har ringt kompisen flera gånger utan att ha svarat. Frågan är om han tror mig, haha!

Han fortsatte:

– Vi spelat Lotto ihop för 58 kronor i veckan med Joker i typ tre år. En gång under dessa år har vi bytt nummer och det var just till det här Jokernumret. Inget vi ångrar idag, säger den nyblivne miljonären med ett gott skratt.

– Det kommer ta ett tag att landa i och frågan är som sagt vad min kompis kommer säga. Men nu när vi talats vid så släpper lite av nerven och allt känns bara jätteroligt. När pengarna är på kontot får vi ladda för att fira detta ordentligt.

För den nyblivna miljonärsduon väntar nu ett möte med Svenska Spel för att skriva på vinstcheckar samtidigt som ekonomisk och juridisk rådgivning erbjuds.

Rätt Jokerrad 25/3 2017: 9-7-0-6-6-1-1

Vid frågor, vänligen kontakta:
Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson, 070-663 85 85