Kenomiljon till Sandviken

Söndagens Kenodragning resulterade i en riktig storvinst för en spelare från Sandvikens kommun. Ett spel för 30 kronor gav vinst på en miljon kronor.

Keno fortsätter att leverera miljonvinster runt om i landet. För en dryg vecka sedan vann ett par från Alingsås två miljoner kronor och under söndagen var det en spelare i Sandvikens kommun som hade turen med sig.

− Det är sjätte gången i år som en Kenospelare kammar hem en miljonvinst, berättar Martin Ridderstolpe som är vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Spelaren från Sandvikens kommun hade lämnat in ett spel för 30 kronor online. Med tio rätt på Kenonivå 10 blev vinsten en miljon kronor.

Vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe ska nu kontakta vinnaren för att gratulera.

− Först och främst blir det spännande att höra ifall spelaren i fråga hunnit rätta sitt spel. Och så blir det förstås också intressant att höra vad vinsten betyder för vinnaren, säger han.

Vi återkommer med mer information när vinnaren är kontaktad.

Det här är Keno:

  • Keno, med dragning varje dag, går ut på att välja 1-11 nummer av 70. Ju fler nummer man väljer desto högre vinst har man chans till. Man kan också välja att spela Kung Keno, ett nummer av de dragna som om man har det kan öka vinsten ytterligare. Totalt dras 20 nummer per dragning.
  • Lägsta vinst är ett frispel värt 5 kr. Lägsta kontantvinst 10 kr. Högsta vinst 15 miljoner kronor.
  • Keno kostar 5 kronor per rad, Kung Keno kostar också 5 kronor. Radinsatsen går att justera.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Martin Ridderstolpe, vinnarkommunikatör Svenska Spel Tur, 070 772 16 91, martin.ridderstolpe@svenskaspel.se