Ingvar skrapade fram 100 000 – nu får barnbarnen nya mobiler

När 83-åriga Ingvar Lundberg från Nässjö skrapade fram tre TV-apparater visste han direkt att barnbarnen skulle få någon trevlig present och nu blir det alltså nya mobiltelefoner. – Det ska dem få, då höjs jag nog upp lite också, skrattade den glada Trissvinnaren efter TV4-skrapet.

På sin födelsedag den 18 januari tidigare i år fick Ingvar fyra Trisslotter där hela tre stycken visade sig vara vinnande sådana. Den första lotten var en nitlott men sedan följde en TV-lott som tog honom ända till Stockholm och TV4. Som om det inte var nog så fortsatte Ingvar skrapa sina resterande två lotter som även dem hade vinster på sig.

– Det var ingen dålig födelsedagspresent, skrattade den glada pensionären från Nässjö.

Ingvar bor än kvar i Nässjö i sitt hus som han byggde själv 1974. Han har även haft kycklinguppfödning i större delen av sitt liv så det är inte bara på Påsk det har blivit mycket äggätande i familjen Lundberg. När Ingvar skrapade fram tre TV-apparater visste han direkt att han ville dela med sig av vinsten med sin son med familj och barnbarnen, som följde TV-skrapet via hotellrummets TV, hade kommit med en önskelista.

– Dem har önskat sig en sådan där telefon, det ska vi nog klara av, sa den glada och lugna Trissvinnaren direkt efter skrapet.

Förutom en vinst på 100 000 skattefria kronor fick Ingvar en rundtur i TV4-studion och han konstaterade att det var en trevlig tisdagsmorgon innan han avslutade med en hälsning.

– Jag kanske kommer tillbaka igen, det vet man aldrig.

 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Johanna Alba, kommunikatör, Svenska Spel tel. 070-245 76 63