Hedemorabo spontantspelade på Lotto – vann 4,5 miljoner

I lördags vann en Hedemorabo drygt 4,5 miljoner på Lotto och vinnaren hade sin magkänsla att tacka för storvinsten då han slängde in den vinstrika Lottoraden på ett rent infall.

Många hävdar att magkänslan är något man bör lyssna på och lördagens vinnare är nog villig att hålla med. I lördags när mannens fru skulle lämna in sina Lottorader satt mannen och väntade i bilen när han fick ett infall att även han borde spela några rader på Lotto. Mannen, som vanligtvis spelar Keno, lyssnade på magkänslan och köpte ett färdigt spelpaket för 40 kronor.

När paret under söndagen rättade sina rader visade sig magkänslan vara värd ganska mycket, 4 545 852 kronor för att vara exakt, och paret hade svårt att tro sina ögon.

När Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick tag på mannen under söndagen hade han fortfarande svårt att tro på vinstbeskedet.

– Vad bra att du ringer, jag har väntat på ditt samtal! Jag fattar ingenting, men tydligen har jag vunnit 4,5 miljoner på Lotto….

Den chockade men glada vinnaren är en rutinerad Kenospelare men tackar sin magkänsla för att det blev just Lotto denna gång.

– Jag spelar Keno i vanliga fall och fick bara en känsla att lämna in när frugan spelade sina Lottorader. Det har bara blivit några Lottorader då-och-då genom åren, men att mina 40 spelade kronor skulle ge sju rätt och en mångmiljonvinst. Nej, det här går inte riktigt att förstå!

Trots den första vinstchocken så hade mannen redan tankar på vart vinstpengarna skulle gå.

– Det här är helt otroligt! Nu kan vi, som älskar att resa och är pensionärer, åka när vi vill och till platser man bara drömt om. Frågan är om jag inte ska byta från Keno nu och byta till att spela Lotto istället. Det verkar ju vara ett roligt spel, haha!

Den nyblivna miljonvinnaren från Hedemora önskar vara anonym.

Rätt rad Lotto 1 – lördag 11/3-17: 9-16-19-22-24-31-34

 

 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85