Glädjetårar i Eskilstuna när kommunalarbetare blev Lottomiljonär

I onsdags var det dags för ännu en ”födelsedagsrad” att skörda miljontriumfer på Lotto då en chockad Eskilstunabo kammade hem drygt 3 miljon kronor. Den rätta raden på Lotto 1 fanns nämligen med på ett spelkvitto med tre enkelrader som bygger på just födelsedagar.
– Åhhh det är alltså sant! Nu börjar jag gråta och kan inte förstå att det här händer mig

Kvinnan i 50-års åldern, som lämnade in miljonraden på Coop Sveaplan i Eskilstuna, brukar spela på Lotto med födelsedagsnummer och hade mycket svårt att ta in att onsdagens dragning resulterade i en totalvinst på 3 019 058 kronor.

– Nej, det kan inte vara sant! Och jag som inte ens tittar på dragningen utan blev helt chockad när vinstmailet kom på mobilen.

Trots ett samtal från Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson, hade vinnaren svårt att ta in att totalinsatsen på 28 kronor gav över tre miljoner kronor i vinst.

– Det här händer bara andra och nu när jag har vunnit vet jag inte riktigt vad man ska göra. Nu kommer tårarna igen för jag tänker på att för en vanlig kommunalarbetare som jag, är detta enormt mycket pengar.

Vad vinnaren skulle göra med pengarna var, trots vinnarchocken, klart för den glada kommunarbetaren som skämtade om vart de ”extra” 19 000 kronorna skulle gå.

– Nu kan tillvaron och vardagen bli en annan ekonomiskt. Mina barn och barnbarn kan få en slant och gubben får 19 000 att göra något kul för haha!

 

 

Den nyblivna miljonvinnaren i Eskilstuna önskar vara anonym.

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pierre Jonsson, vinnarambassadör, Svenska Spel tel. 070-663 85 85