Trissvinnaren Patrik Fellman

Förvirrad stämning i studion när Patrik från Stockholm vann stort på Triss

Stockholmaren Patrik Fellman, 32, blev i morse 100 000 kronor rikare efter att han skrapat Triss i Tv4:s Nyhetsmorgon. Vinsten kom mycket lägligt för Patrik och hustrun som håller på att bygga färdigt sitt sommarhus i den åländska skärgården.

Det uppstod viss förvirring precis innan Patrik Fellman skulle börja skrapa. Vanligtvis skrapas månadsklöver på lördagar, så den manlige programledaren frågade Patrik vad han skulle börja med – år eller summa.

– Men det här är ju inte klöver, svarade då Patrik som hade full koll på vad han själv skulle skrapa och fick programledaren att börja skratta.

– Kul att sköta sig bättre än programledaren, skojade han efteråt.

Även om det var många höga summor som dök upp på lotten, den tredje från slutet i korgen, var Patrik inställd på att det skulle bli garantisumman 100 000 kronor, vilket det också blev till slut.

Annat var det när han skrapade lotten som tog honom till Tv-studion.

Han hade deltagit i en undersökning för ett företag och fått ett digitalt presentkort. Han hittade inget kul att göra för presentkortet, så då bestämde han sig för att, som han sa, ”spela bort pengarna på Triss i stället”.

– Men så vann jag. Och då kände jag att nej, det går ju inte att vinna på de här. Poängen är att man ska förlora sina pengar, men det gjorde inte jag, och det var ju jättekul!

Familjen åkte direkt efter sändningen hem och packade om väskan, för i eftermiddag går båten till Åland där de håller på att bygga sitt eget sommarparadis.

– Och det finns gott om hål att stoppa pengarna i där, skrattade Patrik som sedan lät sin fru berätta mer.

– Vi har väl sagt att vi verkligen lägger pengar på möbler på en gång, på kvalitet, vilket vi kanske inte hade gjort annars.

Lotten som tog Patrik Fellman till morgonsoffan köpte han på svenskaspel.se.

Vid frågor, vänligen kontakta:
Magnus Fridell, Vinnarkommunikatör, Svenska Spel tel. 073506 21 74