Far och son satsade 40 kronor på Lotto – vann drygt tre miljoner kronor!

Lomma blev miljonvinnarstaden efter lördagens Lottodragning. En rad med sju rätt, som var inlämnad på Coop Extra i Lomma, fick ett vinstvärde på 3 123 971 kronor. Miljonraden var en del av ett Lotto med Jokerspel för 40 kronor.
– Jag vet inte vad jag ska säga… Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta av glädje. Jag är helt paff, sa vinnaren då Pierre Jonsson, vinnarambassadör, fick fatt i honom.

Efter den trevande inledning på samtalet, började vinnare till slut att förstå vad som hänt och kunde berätta mer kring spelets bakgrund.
– Jag spelar tillsammans med min son, och det har vi gjort i tre år nu. Vi brukar bara förnya vårt spel när det är dags, så vi kollar inte raderna själva. Men det du berättar är ju helt fantastiskt! Att vinna så här mycket pengar går inte att fatta, även om du ringer och gratulerar.
– Och det var tur att du fick tag i mig innan jag hittade på att rätta mina rader själv, då vet jag inte vad som hade hänt. Jag kanske hade svimmat!

Och vinstpengarna kommer väl till pass.
– För mig som pensionär är de här pengarna välbehövliga. Jag kanske tar de tre miljonerna själv så får sonen ”bara” 123 971 kronor, ha ha…
– Nej då, vi kommer dela på allt och sen måste vi fira vinsten också, men det blir när vi varit på banken. Det här är som sagt svårt att ta in just nu, men helt fantastiskt!

Den vinstrika Lottoraden på Lotto1 var inlämnad på Coop Extra i Lomma.

De nyblivna miljonvinnarna, önskar vara anonyma.

Rätt rad Lotto 1 – lördag 21/1-17: 13-14-20-23-25-29-30

För mer information, kontakta Pierre Jonsson på 070-663 85 85.